ПрАТ "КПК"

Код за ЄДРПОУ: 30514088
Телефон: 0522 35-83-50
e-mail: corp_viddil@meta.ua
Юридична адреса: 25002, м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе, 7, офіс 102
 

Річний звіт за 2011 рік

Опис бізнесу(текстова частина)

Важливі події розвитку (в тому числі злиття, поділ, приєднання, перетворення, виділ) Первинно Закрите акцiонерне товариство "Кiровоградська промислова компанiя" було створене на пiдставi рiшення засновникiв та зареєстроване Виконавчим комiтетом Кiровоградської мiської Ради 27 липня 1999 року, реєстрацiйний №1 444 105 0001 000701. 22 сiчня 2010 року вiдбулися загальнi збори акцiонерiв, на яких було прийнято рiшення про перейменування Закритого акцiонерного товариства "Кiровоградська промислова компанiя" в Приватне акцiонерне товариство "Кiровоградська промислова компанiя". Вiдповiдно до прийнятого на цих зборах рiшення, була проведена перереєстрацiя Товариства в органах державної влади. Змiни в статутi зареєстрованi 25 березня 2010 року Виконавчим комiтетом Кiровоградської мiської ради пiд реєстрацiйним № 1 444 105 0008 000701.
Про організаційну структуру емітента, дочірні підприємства, філії, представництва та інші відокремлені структурні підрозділи із зазначенням найменування та місцезнаходження, ролі та перспектив розвитку, зміни в організаційній структурі у відповідності з попереднім звітним періодом Товариство є самостiйною юридичною особою з дня його державної реєстрацiї. Фiлiї, представництва не створювались. Вищим органом товариства є загальнi збори акцiонерiв товариства, якi скликаються щорiчно. Створено наглядову раду з метою захисту iнтересiв держави та акцiонерiв. Ревiзiйна комiсiя проводить перевiрку фiнансової та господарської дiяльностi товариства, як з власної iнiцiативi, так i задорученням вищого органу, наглядової ради та акцiонерiв, що володiють бiльше 10 % голосiв.
Будь-які пропозиції щодо реорганізації з боку третіх осіб, що мали місце протягом звітного періоду, умови та результати цих пропозицій Пропозицiй щодо реорганiзацiї з боку третiх осiб протягом звiтного перiоду не поступало.
Опис обраної облікової політики (метод нарахування амортизації, метод оцінки вартості запасів, метод обліку та оцінки вартості фінансових інвестицій тощо) Бухгалтерський облiк Товариства ведеться з урахуванням вимог Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" N 996-XIV вiд 16.07.99р. Концептуальною основою складання фiнансової звiтностi товариства є нацiональнi стандарти бухгалтерського облiку. Товариство застосовує робочий план рахункiв бухгалтерського облiку у вiдповiдностi до вимог Наказу Мiнiстерства фiнансiв України "Про затвердження Плану рахункiв бухгалтерського облiку та Iнструкцiї про його застосування" №291 вiд 30.11.1999 року. Облiкова полiтика товариства у минулому роцi залишалась незмiнною. ОСНОВНI ЗАСОБИ: Критерiї визнання, оцiнка та подальший облiк основних засобiв та iнших необоротних активiв проводився в минулому роцi вiдповiдно до Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 7 "Основнi засоби", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 27.04.2000р. №92. Переоцiнка та iндексацiя основних засобiв у звiтному роцi проводилась. До складу малоцiнних необоротних матерiальних активiв включенi матерiальнi активи з термiном корисного використання понад 1 рiк вартiстю до 1 000 грн. ЗАПАСИ: Критерiї визнання, оцiнка та подальший облiк запасiв проводився у минулому роцi вiдповiдно до Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 9 "Запаси", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 20.10.1999р. №246. КОШТИ ТА РОЗРАХУНКИ: Облiк розрахункiв з дебiторами та кредиторами ведеться у вiдповiдностi до Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 10 "Дебiторська заборгованiсть", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 08.10.1999р. №237 та "Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 11 "Зобов'язання", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 31.01.2000р. №20. Товариство не створює резерву сумнiвних боргiв. Поточнi зобов'язання Товариство визнає за сумою погашення. ДОХОДИ ТА ВИТРАТИ: Реалiзацiя послуг в минулому роцi вiдображалась в облiку вiдповiдно до Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 15 "Дохiд", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 29.11.1999р. №290. Облiк витрат дiяльностi здiйснюється вiдповiдно до вимог Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 16 "Витрати", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 31.12.1999р. №318.
Текст аудиторського висновку ЗВIТ (ВИСНОВОК) НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА

Адресати:
Керiвництву та засновникам ПрАТ "Кiровоградська промислова компанiя"
до Нацiональнiй комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку

Нами проведено аудит балансу станом на 31 грудня 2011 року, звiту про фiнансовi результати за 2011 рiк, звiту про рух грошових коштiв за 2011 рiк, звiту про власний капiтал станом на 31.12.2011 року та примiток до рiчної фiнансової звiтностi станом на звiтну дату Приватного акцiонерного товариства "Кiровоградська промислова компанiя" (далi - "Товариство") код 30514088, що додаються до звiту, а також стислого викладу суттєвих облiкових полiтик (далi - фiнансова звiтнiсть).
Первинно Закрите акцiонерне товариство "Кiровоградська промислова компанiя" було створене на пiдставi рiшення засновникiв та зареєстроване Виконавчим комiтетом Кiровоградської мiської Ради 27 липня 1999 року, реєстрацiйний №1 444 105 0001 000701. 22 сiчня 2010 року вiдбулися загальнi збори акцiонерiв, на яких було прийнято рiшення про перейменування Закритого акцiонерного товариства "Кiровоградська промислова компанiя" в Приватне акцiонерне товариство "Кiровоградська промислова компанiя". Вiдповiдно до прийнятого на цих зборах рiшення, була проведена перереєстрацiя Товариства в органах державної влади. Змiни в статутi зареєстрованi 25 березня 2010 року Виконавчим комiтетом Кiровоградської мiської ради пiд реєстрацiйним № 1 444 105 0008 000701.

Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу за фiнансову звiтнiсть
Управлiнський персонал несе вiдповiдальнiсть за складання цiєї звiтностi у вiдповiдностi до Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" вiд 16.07.1999 №996-IV (зi змiнами та доповненнями), нацiональних Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку (зi змiнами та доповненнями), та за такий внутрiшнiй контроль, який управлiнський персонал вважає потрiбним для того, щоб забезпечити складання фiнансової звiтностi, яка не мiстить суттєвих викривлень внаслiдок шахрайства або помилки.

Вiдповiдальнiсть аудитора
Нашою вiдповiдальнiстю є висловлення думки щодо цiєї фiнансової звiтностi на основi результатiв аудиту. Нами проведено аудит вiдповiдно до Мiжнародних стандартiв аудиту. Цi стандарти вимагають дотримання вiдповiдних етичних вимог, а також планування й виконання аудиту для отримання достатньої впевненостi, що фiнансова звiтнiсть не мiстить суттєвих викривлень.
Аудит передбачає виконання процедур для отримання аудиторських доказiв щодо сум i їх розкриття у фiнансовiй звiтностi. Вибiр процедур залежить вiд судження аудитора, включаючи оцiнку ризикiв суттєвих викривлень фiнансової звiтностi внаслiдок шахрайства або помилки. Виконуючи оцiнку цих ризикiв, аудитор розглядає заходи внутрiшнього контролю, що стосуються складання та достовiрного подання суб'єктом господарювання фiнансової звiтностi, з метою розробки аудиторських процедур, якi вiдповiдають обставинам. Аудит включає також оцiнку вiдповiдностi використаної облiкової полiтики, прийнятнiсть облiкових оцiнок, зроблених управлiнським персоналом, та оцiнку загального подання ним фiнансових звiтiв.
Ми вважаємо, що отримали достатнi та достовiрнi аудиторськi докази для висловлення нашої думки.
Аудиторський висновок складено у вiдповiдностi до Мiжнародних стандартiв аудиту, зокрема № 700 з достатньою впевненiстю про те, що звiтнiсть не мiстить помилок, якi перевищують границю iстотностi.

Висловлення думки
На нашу думку, фiнансова звiтнiсть Товариства станом на 31.12.2011року складена вiдповiдно до вимог Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" вiд 16.07.1999 N996-XIV (зi змiнами та доповненнями), нацiональних Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку (зi змiнами та доповненнями) та надає достовiрну та справедливу iнформацiю про фiнансовий стан Товариства станом на 31.12.2011року.

Звiт щодо вимог iнших законодавчих актiв.

Додаткова iнформацiя згiдно вимог Рiшення державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку №1360 вiд 29.09.2011 року.

1.Вiдповiднiсть вартостi чистих активiв. (а, саме, частинi третiй статтi 155 Цивiльного кодексу України). На пiдставi складеної звiтностi була розрахована вартiсть чистих активiв Товариства станом на 31.12.2011 року (додаток №1 до аудиторського висновку). Розмiр розрахованих чистих активiв Товариства по даним балансу перевищує розмiр наявного статутного капiталу.
2.Невiдповiднiсть мiж фiнансовою звiтнiстю, що пiдлягала аудиту та iншою iнформацiєю, що розкривається Товариством та подається до комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку.
Iнша iнформацiя, що розкривається Товариством та подається до Нацiональної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку не вiдрiзняється вiд iнформацiї наданої для проведення аудиту.

3.Виконання значних правочинiв (10 i бiльше вiдсоткiв вартостi активiв товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi) вiдповiдно до Закону України "Про акцiонернi товариства").
Прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв у випадках, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом, становить вiд 10% до 25% вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства, входить до компетенцiї Наглядової Ради Товариства, що затверджено чинним Статутом Товариства в новiй редакцiї.
Протягом 2011 року вiдбулися значнi правочини. Цi операцiї перевищували 10% вiд вартостi активiв Товариства, але аудитору не наданi дозволи Наглядової Ради на їх здiйснення.

4.Стан корпоративного управлiння (у тому числi, стану внутрiшнього аудиту вiдповiдно до Закону України "Про акцiонернi товариства").
Внутрiшнiй аудит в схемi корпоративного управлiння передбачено. Функцiї проведення перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за результатами фiнансового року (планова перевiрка) та проведення спецiальних перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства покладено на Ревiзора Товариства. Але оцiнити ефективнiсть його роботи у аудитор немає змоги.

5.Iдентифiкацiя та оцiнка аудитором ризикiв суттєвого викривлення фiнансової звiтностi внаслiдок шахрайства. На основi здiйснених процедур, ми дiйшли висновкiв, що ризики суттєвого викривлення фiнансової звiтностi внаслiдок шахрайства мiнiмальнi.

6.Розкриття iнформацiї щодо дiй, як вiдбулися протягом звiтного року та можуть вплинути на фiнансово-господарський стан емiтента та призвести до значної змiни вартостi цiнних паперiв, визначених частиною першою статтi 41 Закону України "Про цiннi папери та фондовий ринок".
Аудитору не вiдома iнформацiя щодо дiй та особливих вiдомостей про емiтента, якi вiдбулися протягом звiтного року та можуть вплинути на фiнансово-господарський стан та призвести до значної змiни вартостi цiнних паперiв.

Додаткова iнформацiя згiдно вимог Рiшення державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку №1591 вiд 19.12.2006 року.

1. Розкриття iнформацiї за видами активiв вiдповiдно до П(С)БО:
Станом на 31.12.2011року загальнi активи Товариства в порiвняннi з даними на початок 2011року збiльшилася на 60,9% i вiдповiдно дорiвнює 72 687тис.грн.
Зростання активiв в основному вiдбулося за рахунок зростання розмiру дебiторської заборгованостi за виданими авансами.
1.1. Необоротнi активи. В балансi Товариства станом на 31.12.2011 року необоротнi активи становлять 7 012тис.грн., та складається з залишкової вартостi нематерiальних активiв у сумi 1тис.грн., залишкової вартостi основних засобiв у сумi 1тис.грн. та iнших довгострокових фiнансових iнвестицiй у сумi 7 010тис.грн.
На думку аудитора, ступiнь розкриття iнформацiї за видами активiв - склад основних засобiв i нематерiальних активiв та їх класифiкацiя подано в фiнансовiй звiтностi достовiрно та повно вiдповiдно до встановлених вимог П(С)БО №7 "Основнi засоби", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 27.04.2000 року № 92 та П(С)БО №8 "Нематерiальнi активи", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 18.10.1999 року № 242, а також прийнятiй облiковiй полiтицi.
Що стосується фiнансових iнвестицiй, то iншi фiнансовi iнвестицiї в балансi Товариства являють собою частки в статутних капiталах iнших Товариств та акцiї iнших пiдприємств. Вони первiсно оцiненi та вiдображенi в бухгалтерському облiку по фактичнiй собiвартостi придбання, яка дорiвнює номiнальної вартостi. Товариство продовжує облiковувати iнвестицiї по фактичнiй собiвартостi придбання, чим не повною мiрою дотримуються вимоги п. 11,12 П(С)БО № 12 "Фiнансовi iнвестицiї", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 26.04.2000року №91. Аудиторне може провести спiвставлення вартостi акцiй, що облiковуються в балансi Товариства з мiнiмальним бiржовим курсом, опублiкованим Бiржами, за результатами торгової сесiї вiд 30.12.2011р. з метою виявлення їх справедливої вартостi, тому що акцiї пiдприємств, якi були придбанi Товариством, не котируються на бiржi.

1.2. Оборотнi активи.
Станом на 31.12.2011року на балансi Товариства запаси вiдсутнi.
1.2.1. Дебiторська заборгованiсть. Станом на 31.12.2011 року у балансi Товариства облiковується дебiторська заборгованiсть у розмiрi 56 418тис.грн., в тому числi: дебiторська заборгованiсть за товари, роботи, послуги за чистою реалiзацiйною вартiстю у сумi 64тис.грн., дебiторська заборгованiсть за розрахунками з бюджетом у сумi 772тис.грн., дебiторська заборгованiсть за розрахунками за виданими авансами у сумi 55 582тис.грн.
Розмiр дебiторської заборгованостi вважається реальним та достовiрним.
Даннi аналiтичного облiку вiдповiдають даним синтетичного облiку.
Розмiр дебiторської заборгованостi, що вiдображено у фiнансовiй звiтностi Товариства, в цiлому пiдтверджено контрагентами . Iнформацiя про дебiторську заборгованiсть розкрита у вiдповiдностi до вимог П(С)БО №10 "Дебiторська заборгованiсть", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 08.10.1999 року № 237.
1.2.2. Грошовi кошти. Станом на 31.12.2011року на балансi Товариства облiковуються грошовi кошти та їх еквiваленти в нацiональнiй валютi у сумi 652тис.грн.
Залишки на банкiвських рахунках в нацiональнiй валютi пiдтвердженi.
Iнформацiя про грошовi кошти у фiнансовiй звiтностi Товариства розкрита вiдповiдно до норм П(С)БО №4 "Звiт про рух грошових коштiв", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 31.03.1999 року № 87.
1.2.3. Iншi оборотнi активи. Станом на 31.12.2011року на балансi Товариства облiковуються iншi оборотнi активи у сумi 8 605тис.грн., що являють собою податковi зобов'язання з ПДВ на суму отриманих передплат.
Витрати майбутнiх перiодiв i необоротнi активи та групи вибуття станом на 31.12.2011 року на балансi Товариства вiдсутнi.

2. Розкриття iнформацiї про зобов'язання вiдповiдно до П(С)БО:
Станом на 31.12.2011року загальнi зобов`язання Товариства зросли на 77,5% i дорiвнюють 63 781грн. Зростання в основному пов'язано з зростанням розмiру поточних зобов'язань за розрахунками з одержаних авансiв.
2.1. Довгостроковi зобов'язання в балансi Товариства дорiвнюють 224тис.грн. i являють собою вiдстроченi податковi зобов'язання, якi розрахованi у вiдповiдностi до вимог П(С)БО 17 "Податок на прибуток", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 28.12.2000 року № 353.
2.2. Поточнi зобов'язання Станом на 31.12.2011року поточнi зобов`язання в балансi Товариства дорiвнюють 63 781тис.грн. та складаються з: кредиторської заборгованостi за товари, роботи, послуги у сумi 2 057тис.грн., поточних зобов'язань за розрахунками з одержаних авансiв у сумi 52 604тис.грн., поточних зобов'язань за розрахунками з бюджетом у сумi 2тис.грн., поточних зобов'язань за розрахунками з позабюджетних платежiв у сумi 2тис.грн., поточних зобов'язань за розрахунками зi страхування у сумi 6тис.грн., поточних зобов'язань за розрахунками з оплати працi у сумi 11тис.грн. та iнших поточних зобов'язань у сумi 9 099тис.грн.
Кредиторська заборгованiсть, по якiй минув строк позовної давностi, на балансi Товариства вiдсутня.
Реальнiсть розмiру кредиторської заборгованостi, вiдображеної в балансi Товариства станом на 31.12.2011року пiдтверджується.
На нашу думку, розкриття iнформацiї за видами зобов`язань, їх визнання, облiк та оцiнка подано в фiнансовiй звiтностi в основному достовiрно та повно вiдповiдно до встановлених вимог, П(С)БО №11 "Зобов'язання", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 31.01.2000р. №20.
Забезпечення майбутнiх витрат та платежiв i доходи майбутнiх перiодiв на балансi Товариства станом на 31.12.2011року вiдсутнi.

3. Розкриття iнформацiї про власний капiтал вiдповiдно до П(С)БО:
Станом на 31.12.2011року загальний розмiр власного капiталу складає 8 682тис.грн., з яких:
-статутний капiтал - 93тис.грн.,
-нерозподiлений прибуток - 8 589тис.грн.
Статутний капiтал розподiлений на 500 (П'ятсот) простих iменних акцiй номiнальною вартiстю 185 (Сто вiсiмдесят п'ять) гривень кожна, на загальну суму 92 500,00 (Дев'яносто двi тисячi п'ятсот). - Свiдоцтво про реєстрацiю випуску акцiй № 7I11I1I11 вiд 04 лютого 2011року, видане Кiровоградським територiальним управлiнням Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку. Форма випуску - бездокументарна.
Усi акцiї, що складають статутний капiтал, сплаченi в повному обсязi.
Станом на дату балансу розмiр статутного капiталу, вiдображеного в фiнансовiй звiтностi Товариства за 2011рiк вiдповiдає розмiру, зазначеному у чинному Статутi Товариства, затвердженому Протоколом загальних зборiв акцiонерiв №12 вiд 03.09.2010року та зареєстрованому Виконавчим комiтетом Кiровоградської мiської ради Кiровоградської областi, про що зроблено реєстрацiйний запис №1 444 105 0009 000701 вiд 13.09.2012року.
Наявний статутний капiтал Товариства вiдповiдає нормам п.1, ст.14, роздiлу 3 Закону України "Про акцiонернi товариства" №514-VI вiд 17 вересня 2008 року.
Нерозподiлений прибуток, накопичений в минулих звiтних перiодах, був зменшений на суму збитку поточного звiтного перiоду.
На думку аудитора, розкриття iнформацiї про власний капiтал в балансi Товариства - його структура, розмiр та призначення визначено правильно та адекватно в повнiй мiрi вiдповiдає вимогам П(С)БО №5 "Звiт про власний капiтал", затвердженому наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 31.03.1999 року № 87.

4. Розкриття iнформацiї щодо обсягу чистого прибутку.
Згiдно даних фiнансової звiтностi, Товариство протягом 2011року отримало чистий дохiд вiд реалiзацiї продукцiї (товарiв, робiт, послуг) у сумi 5 510тис.грн. Собiвартiсть реалiзованої продукцiї (товарiв, робiт, послуг) склала 3 644тис.грн. Таким чином валовий прибуток за 2011рiк становить 1 866тис.грн.
Протягом року Товариство отримало iншi операцiйнi доходи у сумi 9 694тис.грн. та iншi фiнансовi доходи у сумi 3тис.грн.
Витрати Товариства за 2011 рiк складаються з адмiнiстративних витрат у сумi 609тис.грн., витрат на збут у сумi 1 707тис.грн. та iнших операцiйних витрат у сумi 9 531тис.грн.
Таким чином, фiнансовi результати вiд звичайної дiяльностi - збиток у сумi 284тис.грн.
Структура операцiйних витрат за 2011 рiк має наступний вигляд:
Матерiальнi затрати - 5тис.грн. ( 0,16%);
Витрати на оплату працi - 216тис.грн. ( 6,72%);
Вiдрахування на соцiальнi заходи - 80тис.грн. ( 2,49%);
Амортизацiя - 3тис.грн. ( 0,09%);
Iншi операцiйнi витрати - 2 910тис.грн. ( 90,54%).
ВСЬОГО: - 3 214тис.грн. ( 100,0%)
3а результатами аудиторської перевiрки встановлено, що данi, вiдображенi в журналах-ордерах та оборотно-сальдових вiдомостях, стосовно доходiв та витрат Товариства за 2011 рiк в цiлому вiдповiдають наданим аудитору первинним документам та даним фiнансової звiтностi.
На думку аудитора, облiк доходiв Товариства ведеться вiдповiдно до норм П(С)БО 15 "Доходи", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 29.11.1999 року № 290. Облiк витрат Товариства вiдповiдає вимогам П(С)БО 16 "Витрати", затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 31.12.99р. №318.

Основнi вiдомостi про аудиторську фiрму:

Повна назва:Приватна аудиторська фiрма "АС-АУДИТ"
Код ЄДРПОУ: 23099001
Мiсцезнаходження: 25006, Україна м. Кiровоград, вул. Карла Маркса, б.31I36
Реєстрацiйнi данi: Приватна аудиторська фiрма "АС-АУДИТ" зареєстрована Виконавчим комiтетом Кiровоградської мiської Ради 21 березня 1995 року за №1 444 120 0000 002817.
Свiдоцтво про державну реєстрацiю юридичної особи Серiя А00 №078937
Номер та дата видачi Свiдоцтва про внесення в Реєстр аудиторських фiрм та аудиторiв, якi надають аудиторськi послуги: Свiдоцтво № 0720 видане за рiшенням Аудиторської палати України вiд 26 сiчня 2001року за № 98, в останнє подовжено згiдно рiшення Аудиторської палати України № 227I3 вiд 27 сiчня 2011 року, чинне до 27 сiчня 2016року.
Номер та дата видачi Свiдоцтва про внесення до Реєстру аудиторiв, якi можуть проводити аудиторськi перевiрки фiнансових установ, що надають послуги на ринку цiнних паперiв, видане рiшенням Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку: Свiдоцтво серiя АБ №001327 реєстрацiйний номер 1426 унесено до реєстру вiдповiдно до рiшення Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку вiд 01.03.2011року №198, чинне до 27.01.2016 року.
Керiвник: Ускова Марина Георгiївна
Iнформацiя про аудитора: Сертифiкат аудитора - Серiя "А" № 002055, виданий на пiдставi рiшення Аудиторської палати України вiд 30.03.1995 року за № 28, востаннє продовжено на пiдставi рiшення Аудиторської палати України вiд 26.03.2009 року за № 200I2, термiном дiї - до 30.03.2014року.
Номер та дата видачi Свiдоцтва про внесення до реєстру аудиторiв, якi можуть проводити аудиторськi перевiрки фiнансових установ, видане Державною комiсiєю з регулювання ринкiв фiнансових послуг України: Свiдоцтво серiя А № 000783 вiд 28.09.2004р., видане Державною комiсiєю з регулювання ринкiв фiнансових послуг України, подовжене розпорядженням Державної комiсiї з регулювання ринкiв фiнансових послуг України вiд 07.05.2009 року №312, чинне до 30.03.2014року.
Контактний телефон: 0-522-24-38-78

Основнi вiдомостi про договiр та термiни проведення перевiрки.
Аудиторська перевiрка проводилася вiдповiдно до договору №15 вiд 19.03.2012 року, в обсягах достатнiх для формування незалежної професiйної думки. Термiни проведення перевiрки з 19.03.2012р. по 17.04.2012р.
Інформація про основні види продукції або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, виконання робіт та надання послуг; залежність від сезонних змін; про основні ринки збуту та основних клієнтів; основні ризики в діяльності емітента, заходи емітента щодо зменшення ризиків, захисту своєї діяльності та розширення виробництва та ринків збуту; про канали збуту й методи продажу, які використовує емітент; про джерела сировини, їх доступність та динаміку цін; інформація про особливості стану розвитку галузі виробництва, в якій здійснює діяльність емітент, рівень впровадження нових технологій, нових товарів, його положення на ринку; інформація про конкуренцію в галузі, про особливості продукції (послуг) емітента; перспективні плани розвитку емітента; кількість постачальників за основними видами сировини та матеріалів, що займають більше 10 відсотків в загальному об'ємі постачання Основним видом робiт є: оптова торгiвля сiльськогосподарською технiкою.
Інформація про основні придбання або відчуження активів за останні п'ять років. Якщо підприємство планує будь-які значні інвестиції або придбання, пов'язані з його господарською діяльністю, їх необхідно описати, включаючи суттєві умови придбання або інвестиції, її вартість і спосіб фінансування Значних придбань або вiдчуження основних засобiв не було.
Інформація про основні засоби емітента, включаючи об'єкти оренди та будь-які значні правочини емітента щодо них; виробничі потужності та ступінь використання обладнання; спосіб утримання активів, місцезнаходження основних засобів. Екологічні питання, що можуть позначитися на використанні активів підприємства, інформація щодо планів капітального будівництва, розширення або удосконалення основних засобів, характер та причини таких планів, суми видатків, в тому числі вже зроблених, опис методу фінансування, прогнозні дати початку та закінчення діяльності та очікуване зростання виробничих потужностей після її завершення Первiсна вартiсть основних засобiв - 40 тис. грн. Ступiнь зносу основних засобiв - 77,5%. Сума нарахованого зносу - 31 тис. грн. Iнформацiя про всi обмеження на використання майна Товариства - обмежень немає.
Інформація щодо проблем, які впливають на діяльність емітента; ступінь залежності від законодавчих або економічних обмежень Обсяг реалiзацiї послуг прямо залежить вiд загальних економiчних та соцiальних умов, змiн в податковiй системi держави тощо
Інформація про факти виплати штрафних санкцій (штраф, пеня, неустойка) і компенсацій за порушення законодавства Порушень законодавства не було.
Опис обраної політики щодо фінансування діяльності емітента, достатність робочого капіталу для поточних потреб, можливі шляхи покращення ліквідності за оцінками фахівців емітента Фiнансування дiяльностi пiдприємства вiдбувається за рахунок власних коштiв та довгострокових i короткострокових кредитiв банкiв.
Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів) на кінець звітного періоду (загальний підсумок) та про очікувані прибутки від виконання цих договорів Не виконаних договорiв на кiнець звiтного перiоду не має.
Стратегія подальшої діяльності емітента щонайменше на рік (щодо розширення виробництва, реконструкції, поліпшення фінансового стану, опис істотних факторів, які можуть вплинути на діяльність емітента в майбутньому) Товариство веде пошуки нових сегментiв ринку.
Опис політики емітента щодо досліджень та розробок Розробок i впроваджень за звiтний рiк не проводилося.
Інформація щодо судових справ, стороною в яких виступає емітент, його дочірні підприємства або його посадові особи (дата відкриття провадження у справі, сторони, зміст та розмір позовних вимог, найменування суду, в якому розглядається справа, поточний стан розгляду). У разі відсутності судових справ про це зазначається Судовi справи вiдсутнi.
Інша інформація, яка може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента, у тому числі, за наявності, інформацію про результати та аналіз господарювання емітента за останні три роки у формі аналітичної довідки в довільній формі У звiтному перiодi подiй, що можуть бути iстотними для оцiнки фiнансового стану Товариства, не вiдбувалось