ПрАТ "КПК"

Код за ЄДРПОУ: 30514088
Телефон: 0522 35-83-50
e-mail: corp_viddil@meta.ua
Юридична адреса: 25002, м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе, 7, офіс 102
 
Дата розміщення: 30.04.2015

Річний звіт за 2014 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шаповал Сергій Миколайович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕА, 785286, 08.11.2000, Ленiнським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.
4) рік народження** 1975
5) освіта** Вища , КДТУ, спеціальність - фінанси, кваліфікація -економіст
6) стаж роботи (років)** 11
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** з 01.11.2010 р. по 09.09.2013 р. економіст фінансово-економічного відділу ПрАТ "КПК".
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 06.09.2013, 3 роки
9) опис Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. До повноважень директора вiдноситься керiвництво дiяльнiстю Товариства, представлення його iнтересiв у вiдносинах з iншими органiзацiями. Обов'язками директора є органiзацiя виконання завдань, наданих загальними зборами та наглядовою радою Товариства, забезпечення належного використання виробничих потужностей Товариства для рентабельної дiяльностi пiдприємства. Директор представляє Товариство без довiреностi у вiдносинах з iншими юридичними та/або фiзичними особами, державними та iншими органами, органiзацiями, установами. Iншi повноваження та обов'язки директора передбаченi статутом товариства. Розмiр оплати працi визначався посадовим окладом згiдно штатного розпису, iншої винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Товариство не отримало згоди вiд посадової особи на розкриття iнформацiї про трудову діяльність.


1) посада Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Іванова Ганна Вікторівна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/в, д/в, д/в
4) рік народження** 1961
5) освіта** вища, Сумський філіал ХПІ
6) стаж роботи (років)** 12
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ЧП "Стройпромкомплект-опт", гловний бухгалтер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 01.06.2004, безстроково
9) опис Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. До повноважень головного бухгалтера вiдноситься органiзацiя i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримання єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних, органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй. Розмiр оплати працi визначався посадовим окладом згiдно штатного розпису, iншої винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Товариство не отримало згоди вiд посадової особи на розкриття iнформацiї про трудову діяльність.


1) посада Голова наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Пархомчук Юрій Іванович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕА, 532434, 16.11.1998, Кiровським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.
4) рік народження** 1964
5) освіта** Вища, Кіровоградський інститут сільгоспмашинобудування.
6) стаж роботи (років)** 30
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** комерційний директор комерційного віддлу по роботі с заводами комплектації ПАТ "Торговий дім "Гідросила"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 14.10.2013, 3 роки
9) опис Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. До повноважень голови наглядової ради вiдноситься представлення iнтересiв акцiонерiв в перервi мiж проведенням загальних зборiв акцiонерiв шляхом прийняття рiшень на засiданнях наглядової ради. Обов'язками голови наглядової ради є: керiвництво та координацiя дiяльностi наглядової ради для належного виконання наглядовою радою своїх функцiй, передбачених статутом товариства. Винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Займає посаду комерцiйного директора ПрАТ "Торговий дім "Гідросила" (34894740; 25002, вулиця Орджонікідзе, будинок 7, офіс 104)


1) посада член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Биндич Наталія Афанасіївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕВ, 91622, 22.03.2005, Кiровоградським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.
4) рік народження** 1982
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 1
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** бухгалтер ПрАТ "Торговий дiм "Гiдросила".
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 14.10.2013, 3 роки
9) опис Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. До повноважень члена наглядової ради вiдноситься представлення iнтересiв акцiонерiв в перервi мiж проведенням загальних зборiв акцiонерiв шляхом прийняття рiшень на засiданнях наглядової ради ради. Обов'язками члена наглядової ради є: брати участь у засiданнях наглядової ради для забезпечення прийняття наглядовою радою рiшень, що стосуються дiяльностi Товариства. Винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Товариство не отримало згоди вiд посадової особи на розкриття iнформацiї про трудову діяльність.


1) посада член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Власенко Тамара Анатоліївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕА, 571930, 22.10.1998, Кiровським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.
4) рік народження** 1961
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 1
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Бухгалтер ПАТ "Торговий дім "Гідросила"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 14.10.2013, 3 роки
9) опис Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. До повноважень члена наглядової ради вiдноситься представлення iнтересiв акцiонерiв в перервi мiж проведенням загальних зборiв акцiонерiв шляхом прийняття рiшень на засiданнях наглядової ради ради. Обов'язками члена наглядової ради є: брати участь у засiданнях наглядової ради для забезпечення прийняття наглядовою радою рiшень, що стосуються дiяльностi Товариства. Згоди на розкриття паспортних даних посадова особа не надала. Винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Товариство не отримало згоди вiд посадової особи на розкриття iнформацiї про трудову діяльність.


1) посада Ревізор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Злотнікова Вікторія Ігорівна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕВ, 100108, 19.07.2005, Ленiнським ВМ Кiровоградського МВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.
4) рік народження** 1965
5) освіта** вища, КІСМ, економiст
6) стаж роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ЗАТ "Гідросила Груп", бухгалтер-ревізор
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 14.10.2013, 3 роки
9) опис Змiн у складi посадових осiб у звiтному роцi не було. До повноважень Ревiзора вiдноситься здiйснення контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Обов'язками Ревiзора є забезпечення проведення своєчасних перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi товариства шляхом складання висновкiв та актiв. Винагороди, в т.ч. у натуральнiй формi не виплачувалося. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Товариство не отримало згоди вiд посадової особи на розкриття iнформацiї про трудову діяльність.


___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ДиректорШаповал Сергій МиколайовичЕА, 785286, 08.11.2000, Ленiнським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.000000
Головний бухгалтерІванова Ганна Вікторівнад/в, д/в, д/в7214.472000
Голова наглядової радиПархомчук Юрій ІвановичЕА, 532434, 16.11.1998, Кiровським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.10.21000
член наглядової радиБиндич Наталія АфанасіївнаЕВ, 91622, 22.03.2005, Кiровоградським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.000000
член наглядової радиВласенко Тамара АнатоліївнаЕА, 571930, 22.10.1998, Кiровським РВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.000000
РевізорЗлотнікова Вікторія ІгорівнаЕВ, 100108, 19.07.2005, Ленiнським ВМ Кiровоградського МВ УМВС України в Кiровоградськiй обл.000000
Усього 73 14.6 73 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.